Takmičenje u odbojci za učenike osnovnih škola održano u Prijepolju

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

O.Š. ”Sveti Sava” i ”Vladimir Perić Valter” iz Prijepolja bili su domaćini međuokružnog takmičenja u odbojci za učenike osnovnih škola.

“Mi imamo jako dobru tradiciju, ove godine je ekipa solidna vidim da je turnir jako dobar i kvalitetan, ekipe su izjednačene. Ekipa se jako dugo spremala, nadamo se da će i jedna i druga ekipa bili na završnom turniru, jer smo do sad od 2010 tri puta bili na državnom prvenstvu, nadamo se da će i ovo biti četvrto.”  istakao direktor O.Š. ”Sveti Sava”

Sportska atmosfera bila je prisutna i u O.Š. ”Vladimir Perić Valter” a kako podsjeća direktor ove obrazovne ustanove ženska odbojkaška ekipa ime grada i svoje škole svojevremeno je prenosila i državama bivše Jugoslavije.

“Već prije 2 godine mislim da je bilo pobednici muška ekipa iz “Svetog Save”, mi imamo čak i kada je bila Savezna Republika Jugoslavije, djevojčice “Valtera” su bile prvakinje tako da u toj državi su znači već bile pobednice na državnom takmičenju.”kazao je direktor O. Š. ”Vladimir Perić Valter”

Ove škole će se boriti da se plasiraju na republičko takmičenje koje je od 19. do 23. februara u našem gradu.

SANA – Adaleta Sejdović-Hamzić
Izvor TV5

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img