Napadnute prostorije SPP-a u Prijepolju

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

U kasnim večernjim satima prethodne noći u Prijepolju je izvršen napad i premetačina na prostorije Stranke pravde i pomirenja.

Ulazna vrata i staklo na njima je polomljeno, načinjena je materijalna šteta unutar glavne prostorije.

Na licu mjesta šef odborničke grupe te stranke u Prijepolju Samir Tandir, kao i koalicioni partner iz Nove Srbije, član opštinskog vijeća Milan Gačević.

U izjavi za medije poručeno je da nikakvi napadi, bilo da su medijske, verbalne ili fizičke prirode neće ih skrenuti sa kursa borbe protiv kriminala i politike određenih, kako ih nazivaju, tajkuna koji su bili na čelu Prijepolja pretdnih 12 godina.

Milan Gačević je ovom prilikom poručio da daje njegova stranka, on i cijela koalicija u Prijepolju sastavljena od autentičnih predstavnika srpskog i bošnjačkog naroda daju punu podršku radu i djelovanju akademika muftije Muamera Zukorlića i predstavnika stranke na čijem je čelu.

Svaki napad na prostorije SPP-a je napad i na Novu Srbiju, svaki napad na predstavnike te stranke je i napad na sve nas iz vladajuće koalicije u Prijepolju. Tome će se stati na kraj, jer naša politika najavila novu kulturu u djelovanju”, navodi Gačević.

Tandir je ovom prilikom poručio da je ovo podstrek da se borba protiv zla u Prijepolju koje je haralo prethodnu deceniju dodatno pojača, te da ovo više nisu 90-te godine kada svako može raditi šta hoće.

Pozivam sve da još više suzbijemo redove u ovoj borbi, da ostanemo jedinstveni i jaki kao i do sada. Želim da se zahvalim volonterima SPP-a koji su odmah sanirali štetu i evo tek je podne, a sva je šteta sređena. Ovim putem bih pohvalio i brzu reakciju ovdašnje policije, koja je počinioca privela pred lice pravde. Neka znaju svi da ovo više nisu 90-te godine i da niko više neće smjeti pokušati da učini nešto slično ovome”, poručio je Tandir.

Iz Policije je saopšteno da je počinilac uhapšen je na djelu pošto je neko od prolaznika prijavio da je neko razbio prozor i ušao u sedište stranke. Njemu je određeno zadržavanje i uz krivičnu prijavu za krivično delo teška krađa u pokušaju biće predat Osnovnom tužilaštvu u Prijepolju. Prema saznanjima “Blica”, S.K. ima pozamašan dosije u policiji.

SANA – Hamza Škrijelj

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img