Najavljeno otvaranje škola u Kosatici i Kaćevu nadomak Prijepolja

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

Sadašnja vlast u Prijepolju čiju okosnicu čine SNS i BDZ Sandžaka donijela je zaključak, gdje se nalaže opštinskoj upravi Prijepolja da prilikom izrade nacrta o mreži osnovnih škola uvrsti i četvororazrednu školu u Kosatici. Ova četvororazredna škola bila je urušena, usled neodržavanja. Pored ove škole, planirano je otvaranje i četvorogodišnje škole u selu Kaćevo, za koju je odrađen projekat i planirano je da bude površine od oko 60m2. Član opštinskog vijeća gospodin Sabahudin Hajdarević ističe da će se užurbanim radom i zalaganjem sadašnje vlasti u najskorijem roku i djeci u Kaćevu, kao i djeci u Kosatici obezbjediti normalan školski prostor.

Član opštinskog vijeća Milan Gačević navodi da će zajedničkim djelovanjem vladajuće koalicije biti omogućeno djeci u ovim selima da nastavu pohađaju u svom mjestu, kako ne bi morali više putovati nekoliko desetina kilometara do Prijepolja.

Prijepolje važi za jednu od najnerazvijenijih opština u Srbiji. Predstavnici sadašnje vladajuće koalicije složno poručili da će svakog dana raditi na unaprijeđenju uslova života svih građana Prijepolja.

SANA

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img