Delegacija Internacionalnog univerziteta boravila u Nišu

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

unnamed (1)Kabinet gradonačelnika grada Niša danas je primio profesore Internacionalnog univerziteta iz Novog Pazara  doc.dr Draganu Randjelović , doc.dr Aleksandra Ivanovića  i menadžera VŠJ u Nišu Samira Ljajića.

U razgovoru sa gradskim većnikom za omladinu i sport Milanom Pešićem, pohvaljen je i podržan projekat “Prepoznaj, nauči, riješi” koji je prezentovan u mnogim gradovima u srednjim školama, uključujući i grad Niš.

Razgovor  je tekao u smjeru buduće saradnje  i podrške od strane grada projektu “Prepoznaj, nauči, riješi”  koji daje  širi doprinos obrazuvanju mladih. Ovom prilikom dogovorena je  podrška grada za štampanje publikacije za mlade sa temama koje su činile sadržaj ovog projekta.

Potom je u gradskoj kući održana konferencija za novinare svih elektronskih i štampanih medija grada Niša,  na kojoj su predstavnici Internaconalnog univerziteta  i gradski vijećnik za omladinu i sport Milan Pešić odgovarali na pitanja novinara.

Ističemo ogroman značaj ove posjete koja  nama pruža mogućnost za dalju saradanju i podršku od strane grada Niša za realizaciju budićih aktivnosti a ujedno i promociju IUNP-a.

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img