BDZ otvorila kancelariju u Ribariću

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

77

Danas je u Ribariću svečano otvorana kancelarija mjesnog odbora Bošnjačke demokratske zajednice.

Na skupu su se obratili Smil Alić predsjednik BDZ-a u Tutinu, Zaim Redžepović, Almir Muratović predsjednik Izvršnog odbora ove partije u Crnoj Gori, zatim Ferid Bulić, Hasim Zukorlić i predsjednik stranke dr. Jahja Fehratović.
“U ovoj kancelariji će se okupljati najbolji i u njoj otklanjati sve ono sto ova vlast ne čini” – naglašava Alić.On se zahvalio Hasimu Zukorliću koji je ustupio prostorije za stranku.
Hasim Zukorlić kaže da će odavde poticati velike ideje i velike investicije, svi koji žele dobro ovom narodu dobrodošli su ovdje.

Predsjednik Izvršnog odbora BDZ- u Crnoj Gori Almir Muratović  čestitao je otvaranje ove kancelarije i pri tom rekao da su Bihor i Pešter historijski neodvojiv prostor. Zato vas pozivam 21. maja na otvaranje granicnog prelaza između Bihora i Peštera.
Na kraju prisutnima se obratio i presdsjednik BDZ-a dr. Jahja Fehratović i tom prilikom rekao: “Ribariće su poseban izazov koji ima mnogo dobre ljude, i mi smo ovdje u nekoliko mjesta odnijeli pobjedu.Trebaju nam ljudi koji će stati na biralištima i neće dozvoliti izbornu krađu.Imali smo priliku vidjeti na našim medijima i kao je stanje sa jezerom u Ribariću i u Paljevskoj rijeci, znamo i kakvo je stanje u Tutinu kao pogledajte kako izgleda centar grada, to je pokazatelj da vlast u ovom gradu nije u stanju izgraditi ulice u užem centar grada – nagasio je Fehratović.

On se zahvalio i Hasimu Zukorliću koji je dao prostorije za mjesni odbor ove stranke u Ribarićima. Fehratović je i pojasnio događaje vezano za BDZ Sandzaka, istakavši da je ova stranka veoma stabilna i stranka vakufa., “a vakufu se daje a ne uzima” – kaže predsjednik ove stranke.

Nakon obraćanja, prisutni su imali prilike obići prostorije BDZ Sandžaka u Ribariću.

Armin Šabotić

1 2 3 4 5 77 88

 

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img