Radnici složni: “Mi ne damo našu fabriku, jer smo sve to mi svojim znojem zaradili”

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

Lijep i sunčan dan na gradskom šetalištu u Novom Pazaru zasjenila je ogorčenost radnika nekadašnjeg giganta fabrike “Vojin Popović”.

 

Naime radnici ove fabrike ogorčeni zbog mnogo puta obećanih, a neispunjenih obaveza prema njima izašli su da štrajkuju. Jad, duševna bol i ogromna ljutnja prisutni su bili na njihovim licima i u njihovim izjavama.

Bez imalo straha radnici su uzvikivali da će, ukoliko se u roku od 48 sati ne ispoštuju obaveze prema njima, nasilno upasti u prostorije na gradskom šetalištu, sve polupati i zapaliti.

“Mi ne damo našu fabriku, jer smo sve to mi svojim znojem zaradili, ako se ovo ne riješi, slobodno neka znaju, zapalićemo sve i krv će pasti”, čulo se iz mase ogorčenih radnika.

Kontaktirali smo i gospodina Mesuda Hasanovića koji je rekao da je navikao da ga prozivaju, kao i ljudima ne može zapušiti usta i da pojedine treba da bude sramota.

Teška je situacija u kojoj su se našli radnici nekadašnjeg giganta. Za sve što je nekada bio, kažu, mukom su i znojem platili. U kojem smjeru će se odvijati slučaj „Vojin Popović“, ostaje da se vidi.

Hamza Škrijelj

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img