Sutra otvaranje Novogodišnjeg vašara

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

U Sportskoj dvorani “Pendik” u Novom Pazaru pripreme za Novogodišnji vašar, koji se održava od 26. do 29. decembra privode se kraju.

Na vašaru će  biti postavljeno 67 štandova za izlagače koji žele svoju robu da ponude potencijalnim kupcima.

Po riječima izlagača, do sutra će sve biti gotovo, oni očekuju veliku posjećenost I dobru prodaju.

,, Evo već dva dana smo tu, privodimo kraju, biće velikih popusta I nadam se dobroj posjećenosti.”

Predsjednik Organizacionog odbora ove manifestacije Seadetin Mujezinović je između ostalog rekao:

“Unutar same dvorane postavljeno je 49 štandova, ali smo zbog velikog interesovanja odlučili da i ispred postavimo veliki šator u kojem će biti smješteno još 18 štandova. Pretpostavljamo da će u naredna dva dana biti još zainteresovanih izlagača koji su spremni da sarađuju i mi pozivamo sve prodavce bez obzira na vrstu robe koju prodaju da se priključe ovoj manifestaciji”, rekao je Mujeznović.

On je dodao da je glavni cilj ove manifestacije da se ostvari saradnja između kupaca i prodavaca, ali i da se pomogne kako preduzetnicima tako i građanima.

“Svi znaju da je Novi Pazar grad biznisa,trgovine i poslovnih ljudi, tako da smo željeli da našim preduzetnicima pružimo šansu da predstave svoju robu, a građanima da uz velike popuste na jednom mjestu kupe sve što im je potrebno”, naveo je Mujezinović.

Otvaranje Novogodišnjeg vašara planirano je za 26. decembar u 10 časova, a posjetioci će moći da posjećuju štandove do 21 čas.

Dženefa Zećović

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img